Anpassade menyer baserade på hälsosamma svenska råvaror. Allt för er konferens, ert bröllop eller julbord.

Maten är naturligtvis mycket viktig för att en vistelse skall bli lyckad. Därför fäster vi stor vikt vid att från vårt kök kunna servera alltigenom god och hemlagad mat. Vår läckra mat följer årstidens växlingar med lokala primörer, bär och svamp. Vi har olika matsedlar för att kunna tillgodosenästan varje smakriktning och budget. Dessutom anpassar vi oss gärna till individuella önskemål. Hälsosamma svenska råvaror är en självklarhet. Till detta rekomenderar gladeligen våra kypare rätt vin från vår vinkällare, som har ett gott utbud av röda, vita och söta viner.

Vi erbjuder flera olika menyalternativ som skall passa alla typer av gäster och sällskap.

Förutom konferensmenyer för luncher, middagar och vår nya ”Brändön Deluxe” så har vi även kompletta menyer för bröllop, fester och vår specialitet; Brändöns julbord.

Utanför vår anläggning så levererar även våra kockar mat i samband med olika utomhusarrangemang.

Den mat vi erbjuder till dessa utomhusarrangemang håller hög klass. All mat tillagas över öpen eld eller grillar och vi bjuder gärna på ett fräscht fiskalternativ. Örtdoftande rödingpaket eller halstrad lax med rotsakswok och vitvinssås är ett par av våra populäraste rätter. Klassisk Suovaspanna är en annan favorit.

Smaklig måltid.