Stuga med havsutsikt

På Brändö Konferens sover du i ljusa välutrustade stugor.

Våra ljusa rymliga stugor, alla med havsutsikt, erbjuder ett komfortabelt boende för 4 personer. I stugorna finns två separata sovrum med sköna sängar. Dessutom finns en bäddsoffa. Stugorna är alla utrustade med WC, dusch, TV och ett kök med kyl/frys. Från köket/vardagsrummet har ni havsutsikt. På altanen eller på någon av våra grillplatser vakar ni in solens otroligt vackra upp- eller nedgång. Att uppleva den ljusa norrbottniska sommarnatten eller norrskenet är något alldeles extra.  Båtar, kanoter, kajaker, cyklar, bastu och fiskeutrustning finns att hyra.  Fritt Wi-Fi. Jacuzzi finns att hyra.

Bokning av stuga

Ta chansen att boka en egen stuga vid stranden!
Boka direkt online här på webben eller maila till info@brandokonferens.se

Pris: 1490 kr/natt. Om du har rabattkod, så anger du det vid din bokning online

Slutstädning kostar 690 kr

Sänglinne och handdukar hyr du för 150 kr/set.

Frågor besvaras på telefon 0920-741 00

Vi kan också anpassa boendet efter era önskemål. Man kan välja att själv ta med sängkläder och själv stå för städningen.

Stuga med hotellstandard

Man kan välja att uppgradera boendet boendet och då få hotellstandard med anpassningar efter de behov som finns. Vi skräddarsyr stugorna efter de krav du som gäst har. Frukost kan ni välja att få den levererad till stugan eller välja att samlas i vår fräscha restaurang och gemensamt äta frukosten där.

Öppet året runt!

Kontakta oss för mer information. Vi önskar er hjärtligt välkomna.

Konferens: Stugorna utrustas vid konferens eller privatboende med sänglinne, handdukar mm upp till normal hotellstandard. Vid speciella tillställningar skräddarsyr vi stugorna efter era önskemål. Frukost serveras i restaurangen om inte frukostpaket önskas till stugan. läs mer om konferens på Brändön här