På Brändö Konferens sover du i ljusa välutrustade stugor.

Våra ljusa rymliga stugor, alla med havsutsikt, erbjuder ett komfortabelt boende för 4 personer. Dessutom finns bäddsoffa i alla stugor. Stugorna är alla utrustade med WC, dusch, TV och ett kök med kyl/frys. På altanen eller på någon av våra grillplatser vakar ni sedan in solens otroligt vackra upp- eller nedgång. Att uppleva den ljusa norrbottniska sommarnatten eller norrskenet över de Båtar, kanoter, kajaker, cyklar, bastu och fiskeutrustning finns att hyra. Stugorna har kyl/frys, dusch, wc och två separata sovrum med sköna sängar. Kök/vardagsrum med havsutsikt. Fritt Wi-Fi. Jacuzzi att hyra.

Ta chansen att boka en egen stuga vid stranden!

Pris: 1490 kr/natt. Om du har rabattkod, så anger du det vid din bokning online

Slutstädning kostar 690 kr

Sänglinne och handdukar hyr du för 150 kr/set.

Boka direkt online här på webben eller maila till info@brandokonferens.se

Frågor besvaras på telefon 0920-741 00

Vi kan också anpassa boendet efter era önskemål, man kan välja att själv ta med sängkläder och själv stå för städningen. Eller så kan man uppgradera boendet vid exempelvis konferenser, och då få hotellstandard och anpassa detta efter de behov som finns. Vi skräddarsyr stugorna efter de krav ni som gäster har. Om ni önskar frukost få den levererad till rummen eller välja att samlas i vår fräscha restaurang och gemensamt äta frukosten där.

Öppet året runt!

Kontakta oss för mer information, vi önskar er hjärtligt välkomna.

Konferens: Stugorna utrustas vid konferens eller privatboende med sänglinne, handdukar mm upp till normal hotellstandard. Vid speciella tillställningar skräddarsyr vi stugorna efter era önskemål. Frukost serveras i restaurangen om inte frukostpaket önskas till stugan.