På Brändö Konferens sover du i ljusa välutrustade stugor. Vi erbjuder boende med hotellstandard eller för självhushåll.

Våra ljusa rymliga stugor, alla med havsutsikt, erbjuder ett komfortabelt boende för 4 personer. Dessutom finns bäddsoffa i alla stugor. Stugorna är alla utrustade med WC, dusch, TV och ett kök med kyl/frys. På altanen eller på någon av våra grillplatser vakar ni sedan in solens otroligt vackra upp- eller nedgång. Att uppleva den ljusa norrbottniska sommarnatten eller norrskenet över de milsvida vinterisarna är ett måste!

Vi anspassar boendet efter era önskemål, man kan välja att själv ta med sängkläder och själv stå för städningen. Eller så kan man uppgradera boendet vid exempelvis konferenser, och då få hotellstandard och anpassa detta efter de behov som finns. Vi skräddarsyr stugorna efter de

krav ni som gäster har. Om ni önskar frukost få den levererad till rummen eller välja att samlas i vår fräscha restaurang och gemensamt äta frukosten där.

Priser sommaren 2020 (20/6-16/8)

Våra stugpriser är 1490 kr/natt och stuga. För det priset har ni med egna sängkläder och sköter själva urstädningen.

Slutstädning kostar 690 kr

Sänglinne och handdukar hyr du för 150 kr/set.

Öppet året runt!

Kontakta oss för mer information, vi önskar er hjärtligt välkomna.

Konferens: Stugorna utrustas vid konferens eller leisure med sänglinne, handdukar mm upp till normal hotellstandard. Vid speciella tillställningar skräddarsyr vi stugorna efter era önskemål. Frukost serveras i restaurangen om inte frukostpaket önskas till stugan.